Sunshiners en consumentgerichte verpakkingen

Al onze potplanten gaan de kwekerij af als cadeautje voor de consument;

sunshiners-mothers-day

Sunshine Grow biedt al haar producten in aantrekkelijke consumentklare verpakkingen en labels aan waardoor bouwmarkten, supermarkten, bloemisten en tuincentra worden geholpen in beter verkoopresultaat. Aantrekkingskracht vormt immers de basis van omloopsnelheid.

Een aantal labels van Sunshine Grow zijn bijvoorbeeld Patio, Pure Colour, Enjoy the Summer, You & Me, Sunshiners, More Lips en FloraBiezz. Elk label valt samen met geefmoment en sfeer van product.

Klant- en consumenttevredenheid staat voorop bij Sunshine Grow. Niet alleen onze directe handelsklanten moet tevreden zijn maar ook de consument. Daarvoor worden extra verzorgingsinstructies gegeven voor elk product.

Sunshiners en consumentgerichte verpakkingen

Al onze potplanten gaan de kwekerij af als cadeautje voor de consument;

Sunshiners You & Me; elke vrouw verdient
extra aandacht tijdens Valentijnsdag, Vrouwendag, Moederdag of verjaardag. Met de You & Me verpakking geef je het juiste signaal.

Hibiscus Sunshiners

Sunshiners; premiumkwaliteit en extra zware planten in een cadeauverpakking.

Croton Sunshiners Pure Colour

Sunshiners Pure Colour; de Croton is misschien wel de meest kleurrijke groene plant en sieraad in het interieur. Pure Colour voorziet in een sfeervolle verpakking om de Croton als cadeau te geven.

Oleander Sunshiners Enjoy the Summer

Sunshiners Enjoy the Summer; de Nerium oleander in een sfeervolle Mediterrane verpakking waar je zin in zon en vakantie van krijgt.

Hedera - Sunshine Grow

De Hedera is een zeer sterke en decoratieve groene plant die overal past. Zowel groenbladige als bontbladige soorten zijn beschikbaar.

Sunshiners Schlumbergera Mix

Sunshiners Schlumbergera; de kerstcactus in consumentgerichte verpakking en pot op kleur in rood, wit en mix beschikbaar.

Ons actuele aanbod vindt u in