Sunshine Grow, veenvrije en ZERO CO2 productie

Bij Sunshine Grow staan kwaliteit, service en duurzaamheid centraal en zijn in de groene vezels van ons bedrijf geworteld!

Wij kweken prachtige potplanten die niet alleen kwalitatief goed en mooi zijn maar ook een veel lagere milieu impact hebben dan traditioneel gekweekte potplanten.

Dit heeft te maken met de duurzame inrichting van ons bedrijf en bedrijfsprocessen.

  • Potten en verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor we afval verminderen en bijdragen aan een circulaire economie. We zetten ons in voor een wereld met minder verspilling en meer hergebruik.
  • De elektriciteit van onze kwekerij wordt opgewekt door zonnepanelen, waardoor we onze ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een schonere toekomst.
  • Met geothermie verwarmen wij onze kas op een milieuvriendelijke manier, zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Hierdoor kunnen we het hele jaar door prachtige planten kweken.
  • Onze potgrond is peatfree, wat betekent dat we veengebieden beschermen en behouden, cruciaal voor het ecosysteem.
  • We passen biologische bestrijding toe om ongewenste plagen te bestrijden. We zoeken hierbij naar een gezonde balans in onze kwekerij en vermindering van gebruik van chemische middelen.

Kies Sunshine Grow voor kwalitatief goede en gezonde planten die goed zijn voor jou en de planeet. Wij geloven dat een duurzame toekomst begint met stappen in de goede richting en dat elke plant die je bij ons koopt een stap is in die goede richting.

Kies voor Sunshine Grow, waar de toekomst groeit!